ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Υπουργείο Υγείας: Ζητά παράταση από τους θεσμούς για τις αλλαγές στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα – Πότε θα κατατεθεί το νομοσχέδιο

Τι συζητήθηκε στη διάρκεια συνάντησης της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με τους θεσμούς

Παράταση για τις αλλαγές στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και στο σχετικό νομοσχέδιο ζητά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr η ηγεσία το υπουργείου Υγείας.

Σε συνάντηση που πραγματοποιείται παρουσία όλης της πολιτικής ηγεσίας με τα υψηλόβαθμα στελέχη των «θεσμών», η ελληνική πλευρά ζητά να δοθεί μία παράταση για το νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει τις τελικές αλλαγές για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Να υπενθυμιστεί ότι οι αλλαγές και το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αποτελούν μνημονιακή υποχρέωση της χώρας και θα πρέπει να κατατεθεί έως το τέλος του χρόνου στη Βουλή από το υπουργείο Υγείας.

Και στα Κέντρα Υγείας σύντομα θεραπείες για ογκολογικούς ασθενείς

Έγκυρες πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ζητά παράταση κάποιων μηνών (περίπου 3 μήνες) έως ότου μελετήσει διεξοδικά τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο σύστημα αλλά και για να οργανωθούν οι υπηρεσίες.

Ήδη πάντως όπως τονίζουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές του HealthReport.gr, υπάρχει έτοιμο ένα προσχέδιο το οποίο και παρουσιάζεται στους θεσμούς καθώς αποτελεί τον κορμό των αλλαγών που θα προωθηθούν στην Πρωτοβάθμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπουργείο Υγείας: Με ιδιώτες γιατρούς από το νέο χρόνο η Πρωτοβάθμια – Όλες οι πληροφορίες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button