ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Μέχρι τις 25 Αυγούστου οι αιτήσεις για προσλήψεις στις ΤΟΜΥ!

Ειδικότερα η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τις ΤΟΜΥ και για 2.868 θέσεις άρχισε στις 8 Αυγούστου 2017 και ώρα 09:00 και λήγει την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 και ώρα 23:59.
Όμως τα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 4η Σεπτεμβρίου 2017. Διαβάστε ΕΔΩ: Τι ωράριο θα έχουν γιατροί και εργαζόμενοι στις νέες ΤΟΜΥ της Πρωτοβάθμιας!”

Η προκήρυξη είναι σε εξέλιξη και αφορά στην πρόσληψη συνολικά 2.868 ατόμων που θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ).

Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, διετούς διάρκειας, οι οποίες μπορούν να ανανεωθούν μέχρι τη λήξη του 4ετούς προγράμματος που επιχορηγείται από το ΕΣΠΑ.

Οι θέσεις

Οι προσλήψεις αφορούν σε:

* 956 θέσεις ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και σε έλλειψη αυτών ΠΕ Ιατρών ειδικότητας Παθολογίας.

* 239 θέσεις ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Παιδιατρικής.

* 478 θέσεις ΠΕ Νοσηλευτικής και σε έλλειψη αυτών ΤΕ κλάδου Νοσηλευτικής. Σε έλλειψη ΠΕ και ΤΕ Νοσηλευτικής, οι θέσεις θα καλυφθούν από υποψήφιους ΔΕ κλάδου Βοηθών Νοσηλευτών/τριών.

* 239 θέσεις ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών, και σε έλλειψη αυτών ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών.

* 478 θέσεις ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, και σε έλλειψη αυτών ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Σε έλλειψη προσωπικού κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ, οι θέσεις θα καλυφθούν από υποψήφιους ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων.

* 478 θέσεις ΤΕ Επισκεπτών-τριών Υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και υποχρεωτικά προσόντα της προκήρυξης, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο υπουργείο Υγείας, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (tomy.moh.gov.gr).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως θα αμείβονται οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ από τον Φθινόπωρο! Τι φέρνουν οι ΤΟΜΥ

Τι ωράριο θα έχουν γιατροί και εργαζόμενοι στις νέες ΤΟΜΥ της Πρωτοβάθμιας!

Ψάχνοντας τους Γενικούς Γιατρούς για τη νέα Πρωτοβάθμια και τις ΤΟΜΥ! Πόσοι λείπουν στο νέο σύστημα

Όλα τα κριτήρια και τα προσόντα για τις προσλήψεις γιατρών-νοσηλευτών στις ΤΟΜΥ! Όλη η υπουργική απόφαση

Σχετικά Άρθρα

Back to top button