ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Νέο πόρισμα καταπέλτης για σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Ποιους «καίει»

Ακόμη και εντός του Μαΐου –όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr– αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα νέο πόρισμα καταπέλτης για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr, το πόρισμα που είναι σχεδόν έτοιμο, κινείται σε δύο κατευθύνσεις: Στη νομιμότητα προσλήψεων σε μεγάλο Κέντρο Υγείας της Αττικής, αλλά και σε μεγάλη δανειοδότηση του φορέα.

Ειδικότερα, οι ελεγκτές του ΣΕΥΥΠ κάνουν εδώ και εβδομάδες φύλλο και φτερό το ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν ατασθαλίες και παρατυπίες στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού σε Κέντρο Υγείας της Αττικής.

πόρισμα ΚΕΕΛΠΝΟ

Έγκυρες πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν ότι οι λεγόμενοι «ράμπο» Υγείας του ΣΕΥΥΠ, έχουν ήδη στα χέρια τους όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως όχι μόνο δεν τηρήθηκε η νομιμότητα στη διαδικασία των προσλήψεων, αλλά αντίθετα διορίσθηκαν πρόσωπα χωρίς καν να τηρηθούν τα βασικά.
Η έρευνα του ΣΕΥΥΠ αφορά σε διάστημα τριών χρόνων.

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο πόρισμα του ΣΕΥΥΠ αφορούσε από το 2012 έως το 2014 οπότε και με βάση τα στοιχεία, φαίνεται πως είχαν μοιρασθεί εκατομμύρια ευρώ σε διαφημιστικές εταιρείες και ΜΜΕ. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες του πρώτου πορίσματος: «Στο φως τα μαύρα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ! Ο άγριος καβγάς και η κυρία υπουργού»

Ο έλεγχος για τα κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ είχε ενταθεί τους τελευταίους μήνες από τους επιθεωρητές του ΣΕΥΥΠ, καθώς υπήρχε γενική εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου να «εκκαθαριστεί» ο φορέας, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του HealthReport.gr.

Μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π.Πολάκης φέρεται να έδωσε ο ίδιος εντολή στον Γενικό Επιθεωρητή του ΣΕΥΥΠ Σταύρο Ευαγγελάτο, να προχωρήσει τον έλεγχο για να αποδοθούν ευθύνες «όσο ψηλά κι αν είναι».

κεελπνο

Δεν είναι τυχαίο ότι για πρώτη φορά οι λεγόμενοι «ράμπο» υγείας έπειτα από σχετική οδηγία του επικεφαλής Σ.Ευαγγελάτου, προχώρησαν σε βάθος τον έλεγχο στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Γεγονός που αποδίδεται από υψηλά κυβερνητικά στελέχη, στο ότι για πρώτη φορά στο ΣΕΥΥΠ παρέχεται πλήρη πολιτική κάλυψη. Εξάλλου χρόνια τώρα είναι κοινό μυστικό ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ αποτελούσε ένα πρώτης τάξεως «μαγαζί» για την εξυπηρέτηση ρουσφετιών όλων των κυβερνήσεων. Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο: «Εditorial: Οι προσλήψεις και το «αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλη η αλήθεια»

Πάντως το νέο πόρισμα για το ΚΕΕΛΠΝΟ αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα από την ίδια την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ ήδη ετοιμάζεται αντίγραφο και για το Μέγαρο Μαξίμου λένε έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr.
Ίδωμεν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΕΕΛΠΝΟ: Άγριο παρασκήνιο και πιέσεις για τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ.! Όλες οι τελευταίες πληροφορίες

Εditorial: Οι προσλήψεις και το «αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλη η αλήθεια

Στο εδώλιο ο διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ για απάτη ύψους 568.022 ευρώ!

Στο φως τα μαύρα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ! Ο άγριος καβγάς και η κυρία υπουργού

Σχετικά Άρθρα

Back to top button