ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Ο …ανοργάνωτος ΕΟΠΥΥ προκαλεί ατυχήματα! Πως τραυματίσθηκε μητέρα 5 παιδιών

Οι διοικητικές εγκαταστάσεις του Οργανισμού «πνίγονται» σε κούτες και έγγραφα με αποτέλεσμα να προκαλούνται και ατυχήματα.

Σύμφωνα με το Σωματείο των Εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ, μητέρα 5 παιδιών στο Αγρίνιο την ώρα που επιχειρούσε να μετακινήσει κούτες εγγράφων σε πρόχειρο πατάρι στο υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ, έπεσε από τη σκάλα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στον αυχένα και τη μέση.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις συνθήκες εργασίες στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ γι αυτό και θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Δευτέρα 25 Ιανουαρίου έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στην οδό Αχαρνών.

κούτες

Ο χώρος στην Αχαρνών δεν επελέγη τυχαία καθώς αποτελεί μία από τις πιο ενδεικτικές περιπτώσεις χαοτικής εικόνας στα γραφεία του οργανισμού.
Στο χώρο στοιβάζονται αμέτρητες κούτες με έγγραφα που περιλαμβάνουν κυρίως αποδείξεις από παρόχους που ζητούν τα χρήματά τους.

Ωστόσο τα έγγραφα αυτά είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκκαθαριστούν ώστε να εξοφληθούν τα τιμολόγια.
Δεν είναι τυχαίο ότι η …ανοργανωσιά αυτή αποτελεί και επιχείρημα για να μην αποπληρωθούν τα χρέη σε διάφορους ιδιώτες παρόχους που έχουν παράσχει τις υπηρεσίες τους στον ΕΟΠΥΥ και περιμένουν να εισπράξουν οφειλόμενα από το 2012. Διαβάστε ΕΔΩ τι γίνεται με τις ιδιωτικές κλινικές.
Άγνωστο παραμένει εάν η ίδια τακτική θα ακολουθηθεί και με τους άλλους ιδιώτες παρόχους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button