ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Στον αέρα ο διαγωνισμός για τα 90 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ! Τι απεφάνθη το ελεγκτικό συνέδριο

Έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι παρότι η τέως ηγεσία του υπουργείου Υγείας διαβεβαίωνε ότι η υπόθεση «έκλεισε», τελικώς τίποτε δεν είναι σίγουρο.
Και αυτό διότι το ελεγκτικό συνέδριο που καλείται να δώσει το πράσινο φως για να κατακυρωθεί οριστικά ένας διαγωνισμός, επέστρεψε το φάκελο για την αγορά των ασθενοφόρων, με το ερωτηματικό ότι απουσιάζουν βασικά στοιχεία.

Οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν πως το ελεγκτικό συνέδριο βρήκε κενά στην κατακύρωση του διαγωνισμού και καλεί τους αρμόδιους να ελέγξουν και πάλι τον φάκελο πριν τον καταθέσουν ξανά.
Να σημειωθεί ότι η υπόθεση της αγοράς των ασθενοφόρων είχε περάσει και από την επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής όπου και είχαν διατυπωθεί ερωτήματα για την όλη διαδικασία.

Μετά τα ερωτηματικά που έθεσε το ελεγκτικό συνέδριο θα πρέπει να εξετασθεί εκ νέου ο διαγωνισμός και να συμπληρωθούν στοιχεία που φαίνεται να απουσιάζουν σύμφωνα με τις πληροφορίες του HealthReport.gr.

Πάντως ο διαγωνισμός για την αγορά των ασθενοφόρων εκκρεμεί εδώ και πολλά χρόνια, με συνέπεια ο σημερινός «στόλος» να παρουσιάζει σοβαρά τεχνικά προβλήματα και να ταλαιπωρούνται καθημερινά οι εργαζόμενοι που οδηγούν και χειρίζονται τα ασθενοφόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλαγές στο Δ.Σ του ΕΚΑΒ! Τι θα γίνει με τα νέα ασθενοφόρα;

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ! Στον αέρα ο διαγωνισμός για τα ασθενοφόρα

ΕΚΑΒ: Χωρίς ασθενοφόρα τα νησιά το καλοκαίρι! Πως θα καλυφθούν τα κενά

«Ξεμπλοκάρει» η αγορά ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ! Πόσα θα αγορασθούν και σε ποιες περιοχές

Delivery το…ωραίο ΕΚΑΒ! Πως τα πληρώματα μετά τους ασθενείς μεταφέρουν σεντόνια, πετσέτες και τρόφιμα!

Πεθαίνοντας στο Αιγαίο χωρίς γιατρό και ασθενοφόρο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button