Διοικητές Νοσοκομείων: Ανακοινώνονται τα ονόματα της Αθήνας με αλλαγές της τελευταίας στιγμής! Οι καραμπόλες και οι πιέσεις

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μετά από καθυστέρηση αρκετών ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν πιθανότητα σήμερα τα ονόματα των νέων Διοικητών Νοσοκομείων της Αθήνας. (Νέες καραμπόλες φέρνουν και νέα καθυστέρηση στις ανακοινώσεις από το υπ. Υγείας)
Βέβαια η καθυστέρηση αυτή δεν φαίνεται να είναι καθόλου τυχαία, καθώς για μία πολυπόθητη θέση στη Διοίκηση ενός νοσοκομείου, φαίνεται ότι γίνεται…σφαγή.

Όπως μεταφέρουν υψηλόβαθμες πηγές στο HealthReport.gr –τα τηλέφωνα τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει φωτιά στο υπουργείο Υγείας από διάφορα ενδιαφερόμενο στελέχη τα οποία μάλιστα επιχειρούν με άλλα …μέσα και με υψηλόβαθμα πρόσωπα, να πιέσουν την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για να τοποθετηθούν. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες πληροφορίες, εφόσον βέβαια δεν έχει γίνει στο μεταξύ κάποια καραμπόλα: «Διοικητές Νοσοκομείων: Ανακοινώνονται οι πρώτοι 19! Όλες οι πληροφορίες για τα ονόματα»

Στο πλαίσιο αυτό, σημειώνουν πληροφορίες του HealthReport.gr, την τελευταία στιγμή εξοβελίσθηκαν «σίγουρα ονόματα» από τη λίστα με τα πρόσωπα που θα γίνονταν Διοικητές Νοσοκομείων, προκειμένου να εγγραφούν άλλα, με μεγαλύτερο μπάρμπα στην Κορώνη.

Λέγεται μάλιστα ότι στην υπόθεση «Διοικητές Νοσοκομείων» έχουν εμπλακεί υψηλότατα πρόσωπα από όλα τα κόμματα για να διορισθούν τα πρόσωπα της αρεσκείας τους.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας – όπως περιγράφουν καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr– γίνεται μέχρι την τελευταία στιγμή…σφαγή για το ποιος θα επικρατήσει και ποιες πιέσεις θα αποδειχθούν πιο αποτελεσματικές.
Να σημειωθεί πάντως ότι ο μισθός ενός Διοικητή Νοσοκομείου, μετά τις περικοπές λόγω κρίσης, κυμαίνεται στα 2400 ευρώ καθαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διοικητές Νοσοκομείων: Έρχεται η πρώτη «φουρνιά» στα νοσοκομεία της Αττικής

ΕΟΠΥΥ: Συστήνεται επιτροπή για το clawback των γιατρών! Όλα τα ονόματα

ΕΟΠΥΥ: Έτσι θα διανέμονται τα ακριβά φάρμακα στα ιδιωτικά φαρμακεία! Σύσκεψη με τις φαρμακοβιομηχανίες

HR:
Σχετικά άρθρα

Ο ιστότοπος healthreport.gr χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα