Τα ράντζα, οι εφημερίες των νοσοκομείων και το άγχος του Μαξίμου

Πονοκέφαλος συνεχίζουν να είναι οι εφημερίες των νοσοκομείων για την κυβέρνηση

ΦΩΤΟ αρχείου

Ο καιρός χαλάει όπου να ναι και στο υπουργείο Υγείας ακόμη να λύσουν το πρόβλημα με τα ράντζα και τις εφημερίες στα νοσοκομεία, όπου επικρατεί καθημερινά το απόλυτο χάος. Άλλωστε όταν χαλάει ο καιρός τα περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας αυξάνονται λόγω των αναπνευστικών λοιμώξεων, της γρίπης αλλά και του covid πλέον, γι’ αυτό και στα επείγοντα αυξάνεται και η κίνηση.

Παρά τις συνεχείς συσκέψεις στο υπουργείο Υγείας για τις εφημερίες λύση δεν έχει βρεθεί ακόμη, αφού το μεγαλύτερο άγχος της ηγεσίας δεν είναι αν θα λυθεί το πρόβλημα αλλά εάν θα δημοσιοποιηθεί από τα ΜΜΕ.

ΦΩΤΟ αρχείου

Το Μέγαρο Μαξίμου από την άλλη πιέζει να καταπολεμηθεί άμεσα η κακή εικόνα στα νοσοκομεία, λένε έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, καθώς ο φόβος είναι να μην εκτεθεί η κυβέρνηση που διαφήμιζε ως βασική της προτεραιότητα την Υγεία προεκλογικά.

Μέχρι τότε πάντως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας περιμένει προτάσεις από τους επικεφαλής των κλινικών και των Τμημάτων για το τι θα ήταν ιδανικό να εφαρμοστεί για τις εφημερίες στο ΕΣΥ.
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι…

Σχετικά άρθρα

Ο ιστότοπος healthreport.gr χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα