Health Report Παρασκήνια

Παρασκήνια: Αιφνιδιασμός Πολάκη για τη σμίκρυνση του ΕΟΠΥΥ! Πως αντέδρασε

Μετά το ΚΕΕΛΠΝΟ που πέρασε πλέον στα χέρια του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, (όρισε ειδική ομάδα εργασίας για την αντικατάσταση του ΚΕΕΛΠΝΟ με νέο Οργανισμό, κλικ ΕΔΩ: «Λουκέτο στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Έρχεται νέος φορέας») και ο ΕΟΠΥΥ φεύγει από την αρμοδιότητα του αναπληρωτή Παύλου Πολάκη και περνά και επισήμως στον κ.Ξανθό ο οποίος και θα έχει τον πλήρη έλεγχο του Οργανισμού. Διαβάστε ΕΔΩ το θέμα που αποκάλυψε το HealthReport.gr: “Αποκλειστικό: Τέλος ο αυτόνομος ΕΟΠΥΥ! Όλες οι αρμοδιότητες στο υπ.Υγείας”

Ωτακουστές έλεγαν στο HealthReport.gr ότι ο αναπληρωτής έμαθε τις εξελίξεις για τον ΕΟΠΥΥ την τελευταία στιγμή βγαίνοντας …από τα ρούχα του.

Μάλιστα όσοι τον άκουσαν να μιλά τηλεφωνικά με τον επίσης αιφνιδιασμένο πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Σωτήρη Μπερσίμη ο οποίος καπελώνεται πλήρως, λένε ότι οι φωνές Πολάκη ακουγόταν και έξω από την …τηλεφωνική συσκευή και έφθαναν στους διαδρόμους του ΕΟΠΥΥ.

Πρόκειται πάντως για το δεύτερο χτύπημα μέσα σε λίγες ημέρες για τον αναπληρωτή υπουργό αφού πρώτα ήρθε το ΚΕΕΛΠΝΟ και αμέσως μετά ο ΕΟΠΥΥ.
Δ.ΕΥΘ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button