Health Report Παρασκήνια

Παρασκήνια: Ποιοι έχουν καλύτερα …τρολ; Οι Αριστεροί ή οι Δεξιοί

Παρότι οι Δεξιοί θεωρούνται σύγχρονοι, πιο μεγάλοι λάτρεις της τεχνολογίας και των ακριβών τακτικών, τελικά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αποδεικνύονται καλύτεροι στο «τρολάρισμα» και τα social media.

Και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη παρακολουθώντας απλά τα «τρολ» (πρόσωπα που σχολιάζουν και χλευάζουν οτιδήποτε αντίθετο από την πολιτική τους) της κυβερνώσας παράταξης.

Τα Αριστερά τρολ, ακολουθούν κατά γράμμα τα όσα «ποστάρει» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που όπως φαίνεται παρουσιάζει σημάδια…εθισμού στο facebook.
Έτσι με το που αναρτά μια είδηση για το… έργο του στο υπουργείο Υγείας, δεκάδες αυθόρμητοι…λάτρεις της πολιτικής του, σπεύδουν να αναπαράξουν την είδηση που ο αναπληρωτής ανήρτησε.

Μάλιστα για να μη φαίνεται …copy paste (κόπυ πάστε όπως θα έλεγε και ο ίδιος) δίνουν έναν δικό τους τόνο και μια πινελιά στην δική τους ανάρτηση.
Όπως συνηθίζει ο Παύλος Πολάκης, έτσι και οι φανατικοί και …αυθόρμητοι ακόλουθοί του, σπεύδουν να απαντήσουν σε αρνητικά σχόλια όταν διάφοροι χρήστες του facebook ισχυρίζονται ότι το ΕΣΥ καταρρέει ή ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο.
Επειδή οι αριστεροί είναι …αυθεντικοί και αυθόρμητοι…

Από την άλλη οι επίσης…αυθόρμητοι λάτρεις της Δεξιάς παράταξης, φαίνεται ότι χάνουν τα πρωτεία, τουλάχιστον στα social media, αφού προς ώρας αποτελεσματική έρευνα και παρουσία έχει μόνο η …αυθόρμητη «Ομάδα Αλήθειας».
Επειδή κάθε κόμμα θέλει τα τρολ του…

Δ.ΕΥΘ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button