ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

ΕΟΠΥΥ προς παρόχους: Παράταση για υποβολές δικαιολογητικών με τον παλιό τρόπο μέχρι 30 Απριλίου!

Ειδικότερα οι πάροχοι που έχουν νέες συμβάσεις, για να εισπράξουν όσα τους οφείλονται για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι 30 Απριλίου χωρίς να χρησιμοποιήσουν τη νέα εφαρμογή.

Η παράταση δόθηκε εξαιτίας των εορτών του Πάσχα αλλά και για να προσαρμοστούν οι πάροχοι στα νέα δεδομένα. Διευκρινίζεται πάντως ότι μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι υποβολές εάν δε γίνονται με το νέο τρόπο.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥΥ: «Κατόπιν πολλών αιτημάτων των παρόχων και ειδικότερα με την έγκαιρη προσαρμογή των παρόχων νέων συμβάσεων στις οδηγίες και του τρόπου υποβολής και κατάθεσης των δικαιολογητικών αλλά και λόγω των αργιών του Πάσχα, δίδεται παράταση υποβολής και αποστολής των δικαιολογητικών, για υποβολές μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2017, έως 30/4/2017.

Να επισημάνουμε ότι από αυτή την ημερομηνία, οι υποβολές (και για παροχές ΕΚΠΥ), από συμβεβλημένους παρόχους, που δεν έχουν κατατεθεί μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής και δεν έχουν αποσταλεί τα φυσικά παραστατικά, δεν θα αποζημιώνονται από τον Οργανισμό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μειώνονται κι άλλο οι δαπάνες για υπηρεσίες υγείας από τον ΕΟΠΥΥ! Τι προανήγγειλε ο Γ.Γ. του υπ.Υγείας

Εγκαταλείπουν τον ΕΟΠΥΥ ιδιώτες γιατροί! Γιατί αποχωρούν

Στα κάγκελα τα διαγνωστικά κέντρα για τα νέα κουρέματα στις εξετάσεις! Τι ζητούν από τον ΕΟΠΥΥ

Δείτε ποια ακριβά φάρμακα χρειάζονται ειδική έγκριση από επιτροπή του ΕΟΠΥΥ! Όλη η λίστα

Η τρόικα βγάζει δόντια και σε ΕΟΠΥΥ και σε υπ. Υγείας! Νέες συζητήσεις

Άρχισαν οι παραιτήσεις στον ΕΟΠΥΥ! Αποχωρεί στέλεχος του Οργανισμού

Σχετικά Άρθρα

Back to top button