Health Report ΠαρασκήνιαΠολιτική Υγείας

Παρασκήνια: Στο ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ για …συγνώμες!

Βαρύ το κλίμα στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ την Τρίτη 17 Ιουλίου, καθώς ο Πρόεδρος του φορέα καθηγητής Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ θα αναγκαστεί να ζητήσει συγνώμη από τον Άδωνι Γεωργιάδη ανακαλώντας τα όσα είχε πει εναντίον του πρώην υπουργού Υγείας και Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με δήθεν παρέμβασή του σε απευθείας διορισμούς κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Υγείας (2013-2014).

Ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ

Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ να σημειωθεί ότι έχει ήδη ανακαλέσει με εξώδικη απάντηση-δήλωση του προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, στην οποία παραδέχεται ότι το όνομα του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. δεν αναφέρεται πουθενά στο εισαγγελικό πόρισμα και ότι όσα ανέφερε εναντίον του ήταν ψευδείς καταγγελίες του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη.

Η μάχη πάντως στο ΚΕΕΛΠΝΟ αναμένεται να συνεχισθεί και το επόμενο διάστημα, καθώς όλο και νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα όσα ελέγχθησαν γύρω από το θέμα των περιβόητων 23 προσλήψεων και αν αυτές ήταν παράνομες ή όχι.

Δ.ΕΥΘ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button